Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χουντής (ΛΑΕ): Άμεση ρήξη με την Ευρωζώνη και ανάκτηση της δημοσιονομικής μας κυριαρχίας

Χουντής (ΛΑΕ): Άμεση ρήξη με την Ευρωζώνη και ανάκτηση της δημοσιονομικής μας κυριαρχίας
«Πρέπει να αλλάξει ριζικά το ευρωπαϊκό πλαίσιο»

Την άμεση ρήξη με την ευρωζώνη και την ανάκτηση της νομισματικής και δημοσιονομικής κυριαρχίας ζήτησε ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής.
«Πρέπει να αλλάξει ριζικά το ευρωπαϊκό πλαίσιο. Εφόσον δεν αλλάζει το ευρωπαϊκό πλαίσιο οικιοθελώς, εμείς πρέπει να έρθουμε σε ρήξη με την ευρωζώνη, να ανακτήσουμε τη νομισματική και δημοσιονομική μας κυριαρχία, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, με κοινωνική δικαιοσύνη, με αποκέντρωση και δημοκρατία και για το καλό του λαού.
Αυτή είναι η εναλλακτική λύση που προτείνει η ΛΑΕ και τα αιτήματα που διαμορφώνει η ριζοσπαστική αριστερά, σε όλη την Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά από την Κέρκυρα ο κ. Χουντής που αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του υποψηφίου της Αριστεράς στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Jean Luc Melenchon.
«Τώρα πια δεν έχω εγώ καμιά ψευδαίσθηση, η Λαϊκή Ενότητα δεν έχει καμία ψευδαίσθηση, ότι από την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να προέλθει κάτι καλό. Ότι μέσα σε αυτή την ευρωζώνη η χώρα μας έχει προοπτική να φύγει από τα μνημόνια, να φύγει από την κρίση» δήλωσε στο ο κ. Χουντής στο ΑΠΕ- ΜΠΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης