Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Πάντα το νεκρό φορτίο του δημοσίου τομέα το επωμίζεται το κράτος

Λεβέντης: Πάντα το νεκρό φορτίο του δημοσίου τομέα το επωμίζεται το κράτος
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν ψηφίσει τα μέτρα
Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας «δεν θα ψηφίσει τώρα τα μέτρα, θα καθυστερήσει λίγες βδομάδες για τα εργασιακά, για τη ΔΕΗ, θα κερδίσει χρόνο μέχρι 30 Ιουνίου γιατί τότε απαλλάσσεται ο Βαρουφάκης, και μετά θα πάει σε εκλογές», εξέφρασε σε συνέντευξή του στον Σκάι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη, «θα πληρωθεί και το ομόλογο του Ιουλίου καθώς το δέχονται οι Ευρωπαίοι, δεν θα αφήσουν τη χώρα να πτωχεύσει».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τίποτα και αυτό το δικαιολόγησε λέγοντας: «Γιατί εμείς από το 2009 έχουμε μια άλλη πολιτική θέση, ότι πρέπει πρώτα να νοικοκυρέψεις το σπίτι σου και μετά να απλώσεις το χέρι για δανεικά.
Πρώτα έπρεπε να κοπούν οι τριπλές και διπλές συντάξεις, να συγχωνευτούν σε μια με πλαφόν τα 1.500 ευρώ, να μειωθούν οι βουλευτές από 300 σε 200, να γίνει αξιολόγηση στο Δημόσιο και να απομακρυνθούν εφόσον χρειαστεί οι αργόμισθοι.
Αφήνουμε πάντα το νεκρό φορτίο του δημοσίου τομέα να το επωμιστεί το κράτος και δεν κάνουμε αξιολόγηση, ώστε να εντοπιστούν εκείνοι που δεν δουλεύουν και αυξάνουν την δαπάνη του Δημοσίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης