Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ – Έσπασε ο πάγος με το Μητσοτάκη

Λεβέντης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ – Έσπασε ο πάγος με το Μητσοτάκη
Προϋπόθεση για κυβερνητική συνεργασία είναι η ΝΔ να αποδεχθεί τα 9 σημεία της πρότασης της Ένωσης Κεντρώων είπε ο κ.Λεβέντης
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ άφησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ότι κατά την πρόσφατη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έσπασε ο μεταξύ τους πάγος.
«Στη συνάντηση εμφανίστηκε ως Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι ως γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Παραδέχτηκε κάποια λάθη που έκανε ο πατέρας του και συγκεκριμένα ότι το 1965 κακώς έφυγε από την Ένωση Κέντρου και αυτό που έκανε είναι γενναίο» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Λεβέντης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δώσει «ψήφο» σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ.Λεβέντης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πάντως ότι προϋπόθεση για αυτό είναι να κάνει αυτός αποδεκτή την πρόταση των εννιά σημείων της Ένωσης Κεντρώων.
«Μου είπε ότι θα τα εξετάσει με μεγάλη σοβαρότητα και παραδέχθηκε ότι πολλά από αυτά τα θεωρεί σημαντικότατα» είπε ο κ.Λεβέντης.
Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι έχει «την υποψία ότι οι δημοσκοπήσεις χρηματίζονται από τα κόμματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης