Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Άγνοια στην κυβέρνηση για το πώς πρέπει να διαπραγματευτεί με τους δανειστές

Θεοδωράκης: Άγνοια στην κυβέρνηση για το πώς πρέπει να διαπραγματευτεί με τους δανειστές
Είναι δέσμια της κομματικής νομενκλατούρας υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Άγνοια στον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύεται με τους δανειστές καταλόγισε στην κυβέρνηση ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Η κυβέρνηση είναι δέσμια μιας κομματικής νομενκλατούρας, την οποία αρχικά πρέπει να πείσει για τη συμφωνία, αδιαφορώντας για την πραγματική δύναμη της κοινωνίας, την οικονομία» τόνισε μιλώντας στον «Αθήνα 98,4» ο κ.Θεοδωράκης.
Όπως είπε, αυτό που απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι χάνει ψήφους και δεν βλέπει ότι η οικονομία βυθίζεται και ότι ο κόσμος υποφέρει.
Ερωτηθείς γιατί διαφωνεί με το αίτημα του Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές, ο κ.Θεοδωράκης είπε ότι δεν έχει πειστεί ότι «το εδώ και τώρα εκλογές θα βοηθήσει τη χώρα να ξεμπλοκάρει τις σχέσεις της με την Ευρώπη».
«Αν προκηρυχθούν εκλογές και η Ευρώπη γυρίσει την πλάτη στην Ελλάδα, το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο» είπε ο κ.Θεοδωράκης.
Ερωτηθείς για την κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή διαφθοράς για τα εξοπλιστικά ο κ.Θεοδωράκης ανέφερε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες.
«Αν υπάρξει διάθεση και από την πλευρά των πολιτικών δυνάμεων στη Βουλή και η προανακριτική επιτροπή έχει ουσιαστικό όχι συμψηφιστικό ρόλο, όπως είχε πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, τότε πιστεύω ότι θα αποκαλυφθούν πολλά» υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης