Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα – Η διαπραγμάτευση θα κλείσει το Μάιο

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα – Η διαπραγμάτευση θα κλείσει το Μάιο
Θέλουν να κάνουν τον Στουρνάρα μεταβατικό πρωθυπουργό για να υπογράψει τα μέτρα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα για να κλείσει η αξιολόγηση διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση πως η διαπραγμάτευση θα κλείσει το Μάιο.
«Ελπίζω η διαπραγμάτευση να κλείσει το Μάιο.
Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας και θα κλείσει η διαπραγμάτευση.
Θα υλοποιήσει τα μέτρα ωστόσο η επόμενη κυβέρνηση» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε πως  «εάν δεν έρθουν επενδύσεις θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στο grexit».
Αναφερόμενος στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε πως «υπάρχει σχέδιο από την αντιπολίτευση να στέψουν πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα, φυσικά ως μεταβατικό πρωθυπουργό, προκειμένου να μην υπογράψει ο πρωθυπουργός της Αριστεράς τα σκληρά μέτρα».
«Αν τα υπογράψει ο Τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε θα γίνει  τότε σαν τον Γιώργο Παπανδρέου» είπε ο κ. Λεβέντης, επισημαίνοντας πως «στο κόλπο αυτό είναι και ο Κώστας Καραμανλής».  
Ερωτηθείς για την επανεμφάνιση του Κώστα Σημίτη, ο κ.Λεβέντης υποστήριξε πως «θέλει να πάρει την εξουσία από την Φώφη Γεννηματά, άσχετα εάν κάνει παρέα με τους άλλους, τους εκσυγχρονιστές».
«Η Γεννηματά στην ουσία είναι χωρίς κόμμα» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, υποστηρίζοντας πάντως πως «ο κ. Σημίτης εδώ που τα λέμε είναι και αξιόλογος άνθρωπος, ωστόσο… έχει κάνει και σοβαρά εγκλήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης