Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Θανατηφόρο για την κοινωνία το πακέτο μέτρων – Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση

Λεβέντης: Θανατηφόρο για την κοινωνία το πακέτο μέτρων – Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση
Όσο καθυστερεί το κλείσιμο της αξιολόγησης, τόσο μεγαλώνει ο λογαριασμός ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση ότι το πακέτο των μέτρων που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση θα είναι θανατηφόρο για την ελληνική κοινωνία διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Ο κ.Λεβέντης, μιλώντας σε ημερίδα που διοργάνωσε το Ίδρυμα «Ηγέτες του Κέντρου» σε συνεργασία με το δίκτυο Επισιτιστικής Κυριαρχίας, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση σπάει σε δόσεις τα μέτρα, τα οποία θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή
«Όσο καθυστερεί το κλείσιμο της αξιολόγησης τόσο μεγαλώνει ο λογαριασμός που θα κληθούμε να πληρώσουμε στο τέλος.
Από το «καήκαμε εάν δεν κλείσει η αξιολόγηση» που έχει δηλώσει ο Ε. Τσακαλώτος, φθάσαμε στο να διαιωνίζεται η εκκρεμότητα και το ελληνικό πρόβλημα να παραμένει άλυτο.
Ταυτόχρονα μεγαλώνει η αγωνία ενός ολόκληρου λαού για το εάν θα μείνει ή όχι στο ευρώ» είπε ο κ.Λεβέντης.
Όπως υποστήριξε, «εάν δεν χτυπηθούν οι παθογένειες, εάν δεν συγχωνευθούν οι πολλαπλές συντάξεις σε μια με πλαφόν 1.500€ μηνιαίως, εάν δεν καταργηθούν οι συντάξεις των πλουσίων και εάν δεν γίνει αξιολόγηση στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, προκοπή η χώρα δεν πρόκειται να δει» τόνισε ο κ.Λεβέντης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι η χώρα χρειάζεται μεγάλη και ισχυρή κυβέρνηση 240 βουλευτών και κάλεσε τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΝΔ να αφήσουν στην άκρη τους πολιτικούς εγωισμούς και να συνεργαστούν για το καλό της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης