Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση φταίει για την καθυστέρηση – Οι δανειστές θέλουν τα λεφτά τους

Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση φταίει για την καθυστέρηση – Οι δανειστές θέλουν τα λεφτά τους
Η κυβέρνηση δεν φέρνει αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση που να βγάζει την χώρα από την κρίση είπε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που ευθύνεται για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι «οι δανειστές είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία και θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω».
Σε δηλώσεις της στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» η βουλευτής της ΝΔ είπε πως το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης είναι θέμα της κυβέρνησης που κάθεται στην άλλη πλευρά του τραπεζιού.
«Η κυβέρνηση δεν φέρνει αποτέλεσμα όχι μόνο για τον λογαριασμό που τον πληρώνουν οι πολίτες και μεγαλώνει κάθε μέρα, αλλά δεν φέρνει και αποτέλεσμα που βγάζει τη χώρα από το τέλμα» είπε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία αναφερόμενη στα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ για το δ’ τρίμηνο του 2016, υποστήριξε πως πρόκειται «για τη χειρότερη απόδοση της ελληνικής οικονομίας από το 1998, δηλαδή έχουμε έρθει πίσω 20 χρόνια».
«Όσο κυβερνούν αυτοί οι άνθρωποι τα πράγματα θα χειροτερεύουν.
Οι μόνοι που δεν μιλάνε είναι όσοι βολεύτηκαν (προσωρινά) ρουσφετολογικά στο δημόσιο» τόνισε η κα.Ασημακοπούλου, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα αποφύγει τη λαϊκή κατακραυγή, παρά τις προσπάθειες που κάνει στη διαπραγμάτευση να μη φανεί η μείωση του αφορολόγητου και η νέα περικοπή των συντάξεων.
«Δεν θα έρθει η ανάπτυξη, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν στην ιδιωτική πρωτοβουλία, σε δύο χρόνια χάθηκαν 200.000 θέσεις εργασίας» είπε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία εξέφρασε πολύ μεγάλη ανησυχία για τα σχέδια Merkel - Hollande για Ευρώπη δύο ταχυτήτων.
«Πίστευα και πιστεύω στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, η οικονομική κρίση όμως έχει δημιουργήσει αμφισβήτηση και αυτό οδηγεί σε αλλαγή πορείας.
Υπάρχουν δύο κατευθύνσεις ή μεγαλύτερη ενοποίηση ή ένας τύπος διάσπασης (...) σε μία Ευρώπη δυο ταχυτήτων κάτι που έβαλε στα σενάρια του ο κ. Juncker.
Θα μας μετατρέψει σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Μέσα σε αυτή τη συγκυρία είναι πολύ σημαντικό να είναι ξεκάθαρη και διεκδικητική η θέση της κυβέρνησης, αλλά δυστυχώς έτσι όπως τα έχει καταφέρει ο κ. Τσίπρας έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας», ενώ εξέφρασε έντονη ανησυχία για την άνοδο ακραίων δυνάμεων» τόνισε η κα.Ασημακοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης