Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές θα περάσουν από τη Βουλή – Σε δίλημμα η ΝΔ

Λεβέντης: Τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές θα περάσουν από τη Βουλή – Σε δίλημμα η ΝΔ
Φοβάμαι θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την εκτίμηση πως τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές από την κυβέρνηση θα περάσουν από τη Βουλή διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε πως η ΝΔ θα βρεθεί σε δίλημμα.
«Η ΝΔ θα βρεθεί σε δίλημμα για τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή.
Δεν αποκλείεται οι δανειστές να ζητήσουν να ψηφιστούν τα μέτρα από 180 βουλευτές» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά FM ο κ.Λεβέντης, ο οποίος επανέλαβε την εκτίμηση του πως εντός του 2017 θα γίνουν διπλές εκλογές.
«Το 2017 θα γίνουν διπλές εκλογές γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει δημοσκοπικά και γιατί θέλει να διατηρήσει τουλάχιστον το διπλό ποσοστό του» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος υποστήριξε πως αν και υπάρχει μια ομάδα 30 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ –μεταξύ των οποίων και ο κ. Φίλης- που γκρινιάζει, θα ψηφίσει τα νέα μέτρα.
Παράλληλα τόνισε πως ο Τσίπρας θα κρατήσει τον κυβερνητικό του γάμο με τον Πάνο Καμμένο, «γιατί –όπως του είπε ο πρωθυπουργός- ο κ. Καμμένος ψηφίζει στη Βουλή».
Όσον αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ.Λεβέντης εξέφρασε την ανησυχία του για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και τάχθηκε υπέρ της προμήθειας αεροσκαφών F35 αεροσκάφη αλλά και προσλήψεων στον στρατό.
«Όταν παίζεις πινγκ-πονγκ, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα σου έρθει το μπαλάκι στο μάτι.
Καθημερινά Ελλάδα και Τουρκία προβαίνουν σε δηλώσεις και ανακοινώσεις.
Αν οι Τούρκοι καταλάβουν δύο νησιά, τότε τελείωσε.
Οι μαγκιές πληρώνονται, ειδικά όταν έχεις τρελούς γείτονες» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος άσκησε κριτική στον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που απαντούν στις δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων.
Παράλληλα, τόνισε ότι με επιστολή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζήτησε τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για να λάβει την απάντηση ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης