Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Η Τουρκία να εγκαταλείψει τον δρόμο των απειλών προς την Ελλάδα - Είναι δρόμος επικίνδυνος

Κουμουτσάκος: Η Τουρκία να εγκαταλείψει τον δρόμο των απειλών προς την Ελλάδα - Είναι δρόμος επικίνδυνος
Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως «όσο πιο γρήγορα τον εγκαταλείψει η Άγκυρα, τόσο καλύτερα για τις σχέσεις της με την Ελλάδα»
Να εγκαταλείψει τον δρόμο των απειλών προς την Ελλάδα, έναν δρόμο ολισθηρό και επικίνδυνο, καλεί την Τουρκία ο Γιώργος Κομουτσάκος, τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε δήλωσή του, σε συνέχεια των δηλώσεων του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Cavusoglu.
«Η Τουρκία διαπράττει σοβαρό λάθος μετατρέποντας ένα ζήτημα λειτουργίας του Κράτους Δικαίου σε πρόβλημα εξωτερικής πολιτικής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος, υπογραμμίζοντας πως «ο δρόμος των απειλών προς την Ελλάδα, προς μια γειτονική ευρωπαϊκή χώρα, επειδή η Δικαιοσύνη της - όπως όφειλε - σεβάστηκε το εθνικό και ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο, είναι δρόμος ολισθηρός και επικίνδυνος».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «όσο πιο γρήγορα τον εγκαταλείψει η Άγκυρα, τόσο καλύτερα για τις σχέσεις της με την Ελλάδα. Τόσο καλύτερα για τις σχέσεις της με την Ευρώπη».
Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως «τα προβλήματα της περιοχής μας είναι πολλά» και σημειώνει ότι «δεν θα λυθούν με απειλές, αλλά με διάλογο και συνεννόηση στη βάση του Δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης