Τελευταία Νέα
Πολιτική

Tσιόδρας (Ποτάμι): Θα πληρώσουμε 2,6 δις ευρώ παραπάνω φόρους το 2017 για ένα σπάταλο πελατειακό κράτος

Tσιόδρας (Ποτάμι): Θα πληρώσουμε 2,6 δις ευρώ παραπάνω φόρους το 2017 για ένα σπάταλο πελατειακό κράτος
Η δημοσιονομική προσαρμογή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προέρχεται κατά 3,6 δις ευρώ από φόρους και μόνο κατά 400 εκ. ευρώ από δαπάνες αναφέρει το Ποτάμι
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για την αύξηση της φορολογίας προκειμένου να «συντηρείται ένα σπάταλο πελατειακό κράτος» εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας.
«Με το καλημέρα της νέας χρονιάς, οι νέοι φόροι μας κάνουν ποδαρικό.
2.6 δις παραπάνω προβλέπεται να πληρώσουμε το 2017 με την Ελλάδα να παραμένει πρωταθλήτρια στην Ε.Ε τη στιγμή που η φοροδοτική ικανότητα πολιτών κι επιχειρήσεων έχει εξαντληθεί.
Κι αυτό για να συντηρείται ένα σπάταλο πελατειακό κράτος το οποίο αντί να μειώνεται, αποκτά διαρκώς μεγαλύτερα πλοκάμια με νέες γραμματείες και στρατιές ημετέρων» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ.Τσιόδρας.
«Η δημοσιονομική προσαρμογή των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προέρχεται κατά 3.6 δις από φόρους και μόνο κατά 400 εκατομμύρια από δαπάνες.
Στο τέλος του χρόνου (αν βρίσκεται μέχρι τότε στη θέση του) ο κ.Τσίπρας ίσως βγει να μοιράσει ξανά φιλοδωρήματα από τα περισσεύματα της φορολογικής αφαίμαξης, συνεχίζοντας το λαθρεμπόριο κοινωνικής ευαισθησίας» τόνισε ο κ.Τσιόδρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης