Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση με Merkel, Hollande και Schulz θα έχει ο Τσίπρας με στόχο τα αδιέξοδα με τους Θεσμούς

Συνάντηση με Merkel, Hollande και Schulz θα έχει ο Τσίπρας με στόχο τα αδιέξοδα με τους Θεσμούς
Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει από 14-16/12 σε Βρυξέλλες και Βερολίνο 

Συναντήσεις με Merkel και Hollande αλλά και αξιωματούχους της ΕΕ για να αρθούν τα αδιέξοδα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους Θεσμούς, θα έχει μέσα στην εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μεταβαίνει σε Βρυξέλλες και Βερολίνο ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις 15 Δεκεμβρίου και του Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Αριστεράς 16 και 17/12.
Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου, την Τετάρτη 14.12, ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου θα έχει συνάντηση με τον Κύπριο Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη.
Στη συνάντηση θα συμμετέχουν και οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου, Νίκος Κοτζιάς και Ιωάννης Κασουλίδης.
Την Πέμπτη, 15.12, ο πρωθυπουργός θα συναντήσει τον πρόεδρο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχει στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.
Στη συνέχεια θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής, στο περιθώριο της οποίας θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γάλλο Πρόεδρο, F. Hollande.
Μετά το πέρας της Συνόδου, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί την Παρασκευή 16/12 στο Βερολίνο, όπου θα συναντήσει την Γερμανίδα Καγκελάριο A. Merkel, τον Γερμανό Αντικαγκελάριο, Sigmar Gabriel και τις ηγεσίες του Γερμανικού Κόμματος της Αριστεράς (Die Linke) και των Πρασίνων.
Το πρωί του Σαββάτου, 17.12, θα απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης