Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Δεν θα υπογράψουμε νέα μέτρα - Παλεύουμε για τη βιωσιμότητα του χρέους

Γεροβασίλη: Δεν θα υπογράψουμε νέα μέτρα - Παλεύουμε για τη βιωσιμότητα του χρέους
Η υπουργός αραδέχθηκε μικρή αύξηση του αριθμού των μετακλητών υπαλλήλων 
Η ελληνική κυβέρνηση δε θα απογράψει νέα μέτρα, διαβεβαιώνει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.
Μιλώντας στον ρ/σ «Realfm 97,8», η κ.Γεροβασίλη αναφέρθηκε και στο θέμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, τονίζοντας πως υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές:
Να φύγει, να μείνει ή να συνεχίσει ως τεχνικός σύμβουλος στο ελληνικό πρόγραμμα.
«Είναι κάτι που θα αποφασίσει το ίδιο το ΔΝΤ», σχολίασε.
Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα σενάρια για ενδεχόμενη εμπλοκή που θα οδηγήσει σε εκλογές, η υπουργός επισήμανε πως «δεν φοβόμαστε εμπλοκή και εκλογές, παλεύουμε για τη βιωσιμότητα του χρέους».
Επίσης, η υπουργός απαντώντας για αύξηση του αριθμού των μετακλητών υπαλλήλων άνω των 2.000 που συναπάγεται και αύξηση του μισθολογικού κόστους για το δημόσιο, το απέδωσε σε προσλήψεις που έγιναν για να ενισχυθούν οι χώροι της Παιδείας και της Υγείας.
Επί αυτού, παραδέχθηκε μικρή αύξηση του αριθμού των μετακλητών υπαλλήλων και όπως είπε «υπάρχει μικρή διαφορά που οφείλεται στα νέα υπουργεία, τα οποία συστάθηκαν».
Η κ. Γεροβασίλη δικαιολόγησε την αύξηση των υπουργείων λέγοντας ότι θεωρείται επένδυση, προκειμένου να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας του δημοσίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης