Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Κανένα πρόγραμμα δεν θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο αν δεν υπάρξει λύση για το χρέος

Γεροβασίλη: Κανένα πρόγραμμα δεν θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο αν δεν υπάρξει λύση για το χρέος
Στόχος της κυβέρνησης είναι να μπει τάξη και κανόνες στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος
Την θέση ότι κανένα πρόγραμμα δεν πρόκειται να βγάλει την Ελλάδα από το οικονομικό της αδιέξοδο, αν δεν υπάρξει λύση για το χρέος διατύπωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά FM η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε ότι το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2017 «αποτυπώνει μια κατάσταση που δεν είναι αναπτυξιακή», ενώ για το χρέος ανέφερε ότι βασική στρατηγική της κυβέρνησης είναι ότι «το χρέος θα πρέπει να είναι βιώσιμο», επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση θέλει άμεση ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης».
Όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε πως «σταθερός στόχος της κυβέρνησης είναι να μπει τάξη και κανόνες  στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και αυτό δεν θα αλλάξει».
Σε ότι αφορά την κατάθεση της επίμαχης τροπολογίας που θα προβλέπει το κλείσιμο των καναλιών που δεν έχουν πάρει άδεια, η κα.Γεροβαίλη είπε πως είναι μέρος μιας διαδικασίας σημειώνοντας πάντως πως θα προηγηθεί διάλογος για το εάν και πότε θα κατατεθεί.
Κληθείσα να σχολιάσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το νόμο Παππά, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι η πρώτη αυτή απόφαση δεν προδικάζει το αποτέλεσμα.
Ερωτηθείσας για πότε να περιμένουμε ανασχηματισμό απάντησε «αυτό δεν το ξέρω, το ξέρει μόνο ο πρωθυπουργός», αν και υποστήριξε πως ανασχηματισμός θα γίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης