Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση ζει σε εικονική πραγματικότητα – Είναι καταστροφική, πρέπει να φύγει

Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση ζει σε εικονική πραγματικότητα – Είναι καταστροφική, πρέπει να φύγει
Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν θα έρθει καμία ανάπτυξη στην χώρα είπε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση ζει σε εικονική πραγματικότητα, είναι καταστροφική και πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη.
«Η πραγματικότητα διαψεύδει τις αισιόδοξες δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης που επιχειρούν να φτιάξουν μια εικονική πραγματικότητα που έρχεται σε σύγκρουση με όσα βιώνουν οι πολίτες» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Κεφαλογιάννη, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να καταλάβει από πού προέρχονται οι δηλώσεις περί ανάπτυξης και αισιοδοξίας για το μέλλον».
«Η χώρα δεν θα έχει τα έσοδα από τον τουρισμό που αναμένει η κυβέρνηση.
Η Ελλάδα δεν πάει καλά στον τουρισμό» επεσήμανε η βουλευτής της ΝΔ, αναφέροντας ότι «θα μπορούσε από φέτος να είχε αναβαθμιστεί ο τουρισμός στη χώρα ειδικά μετά την παραχώρηση των αεροδρομίων».
Η κα.Κεφαλογιάννη επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει την επιχειρηματικότητα, τονίζοντας επιπλέον πως «οι όροι Αριστερή κυβέρνηση και αντιμνημονιακό μέτωπο έχουν καταρρεύσει εδώ και καιρό για την σημερινή κυβέρνηση»
«Η κυβέρνηση δεν έχει πυξίδα ή ιδεολογία και στόχος της είναι να παραμείνει στην εξουσία.
Η κυβέρνηση είναι καταστροφική και πρέπει να φύγει καθώς εκχωρεί τα πάντα» υποστήριξε η κα.Κεφαλογιάννη, τονίζοντας πως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν θα έρθει καμία ανάπτυξη στη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης