Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ) για τηλεοπτικές άδειες: Αναρωτιέμαι γιατί τα πόθεν έσχες δεν ελέχθησαν πριν τον διαγωνισμό

Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ) για τηλεοπτικές άδειες: Αναρωτιέμαι γιατί τα πόθεν έσχες δεν ελέχθησαν πριν τον διαγωνισμό
«Eάν το πόθεν έσχες κάποιου δεν πληροί τους όρους αδειοδότησης θα πάρει την άδεια ο επόμενος επιλαχών» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση βάλλεται πανταχόθεν για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά.
«Διερωτώμαι γιατί ο έλεγχος των πόθεν έσχες δεν έγινε πριν από τον διαγωνισμό, θα μπορούσε να είχε εξεταστεί νωρίτερα ώστε να μην υπάρχουν καχυποψίες και συγκρούσεις» σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας στον Αθήνα 9,84.
Σχετικά με το θέμα Καλογρίτσα η κ. Αυλωνίτου υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν δικοί μας υπερθεματιστές και μη ή δικοί μας εργολάβοι», σημειώνοντας πώς αν το τίμημα των αδειών δεν πληρωθεί στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και εάν το πόθεν έσχες κάποιου δεν πληροί τους όρους αδειοδότησης θα πάρει την άδεια ο επόμενος επιλαχών.
Σημειωτέον ότι οι δηλώσεις της κ. Αυλωνίτου γίνονται τη στιγμή που έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων σχετικά με το προβληματικό πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα.
Παράλληλα, η βουλευτής του ΣΙΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «ξεβολεύτηκαν πολλοί από αυτό που υπήρχε πριν και μιλάω για τους καναλάρχες που τώρα αναγκάζονται και μεγάλο τίμημα να πληρώσουν και την εργατική νομοθεσία να εφαρμόσουν».
Σημείωσε παράλληλα ότι «η τάξη θα μπει, είναι τελειωμένο αυτό και απόφαση της κυβέρνησης. Από εκεί και πέρα όποιος δεν είναι νόμιμος να τα βρουν στη δικαιοσύνη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης