Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι επικριτές της Χρυσής Αυγής και οι… λίστες του Soros - Υπέρογκες χρηματοδοτήσεις κάθε χρόνο

Οι επικριτές της Χρυσής Αυγής και οι… λίστες του Soros - Υπέρογκες χρηματοδοτήσεις κάθε χρόνο
Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, οι ΜΚΟ - επικριτές της λαμβάνουν χρηματοδοτήσεις από τον Soros
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές για τους επικριτές της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως είναι τα χιλιάδες έγγραφα οργανισμών που διοικούνταν από τον George Soros και έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο έπειτα από επίθεση χάκερς.
Όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, από τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει προκύπτει ότι ΜΚΟ που επέκριναν τις πολιτικές του κόμματος, περιλαμβάνονταν στις λίστες χρηματοδότησης του Soros με τον μεγαλοεπενδυτή να τις «ενισχύει» με υπέρογκα ποσά κάθε χρόνο.
Ενδεικτική είναι η περίπτωση της «Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» που από τον Soros μονάχα για ένα τρίμηνο το ποσό των 19.200 ευρώ.
Όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, κοινώς στη συγκεκριμένη ΜΚΟ λαμβάνουν μονάχα από τα κεντρικά του Soros το ποσό των 76.800 ευρώ το χρόνο.
Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, μελετώντας τη λίστα διαπιστώνεται ότι η επικοινωνία για την χρηματοδότηση της εν λόγω οργάνωσης γίνεται μέσω της Ελένης Τάκου.



Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τη Χρυσή Αυγή, η κ. Τάκου είναι υπεύθυνη για το «Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας», που πρόκειται ουσιαστικά για μία ένωση ΜΚΟ που σκοπό της έχει να ακούει τις καταγγελίες που κάνουν οι μετανάστες, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προσπαθούν να φορτώσουν αυτά τα περιστατικά στη Χρυσή Αυγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης