Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Η κυβέρνηση είναι τρομοκρατημένη – Προσπαθεί να δαιμονοποιήσει μια ειρηνική συγκέντρωση

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Η κυβέρνηση είναι τρομοκρατημένη – Προσπαθεί να δαιμονοποιήσει μια ειρηνική συγκέντρωση
Υποκρισία καταλογίζει στην κυβέρνηση με αφορμή τη συγκέντρωση των Παραιτηθείτε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση είναι τρομοκρατημένη από τις δημοσκοπήσεις και για αυτό προσπαθεί να δαιμονοποιήσει μια ειρηνική συγκέντρωση διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με αφορμή την απογευματινή συγκέντρωση των Παραιτηθείτε στην πλατεία Συντάγματος.
«Καταρχάς έχουμε άλλη μία περίπτωση υποκρισίας.
Δηλαδή όταν οι αγανακτισμένοι έβγαιναν στις πλατείες και όταν μιλούσαν σημερινά κορυφαία υπουργικά στελέχη, όπως ο κ. Τσακαλώτος, ήταν ένα δημοκρατικό λαϊκό αίτημα.
Τώρα λοιπόν που γίνεται εναντίον της κυβερνήσεως είναι ακροδεξιό και φασιστικό και εχθρικό προς τη δημοκρατία και τη χώρα και δεν ξέρω και τι άλλο.
Αυτό λοιπόν καταρχάς είναι υποκρισία.
Κατά δεύτερον η κυβέρνηση βλέπει και τις δημοσκοπήσεις, υπάρχει μία σήμερα που λέει ότι το 80% πλέον πιστεύει ότι δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση να μας πάει πουθενά.
Ακόμα και περισσότερο από 60% των ψηφοφόρων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πια» υπογράμμισε μιλώντας στο Real Fm η κα.Ασημακοπούλου.
«Βλέποντας αυτή τη λαϊκή οργή –επιτρέψτε μου- για την κοροϊδία που έχει φάει ο ελληνικός λαός από αυτή την κυβέρνηση και για την ανικανότητά της, επειδή έχουν τρομοκρατηθεί έχουν καθεστωτικά αντανακλαστικά.
Προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν μία απολύτως δημοκρατική, ειρηνική και επιτρεπτή από το Σύνταγμα συγκέντρωση ανθρώπων» υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης