Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύρτσος (ΝΔ): Οι Ευρωπαίοι θέλουν να δώσουν μια ευκαιρία στην κυβέρνηση για να μην επαναληφθεί η κρίση του 2015

Κύρτσος (ΝΔ): Οι Ευρωπαίοι θέλουν να δώσουν μια ευκαιρία στην κυβέρνηση για να μην επαναληφθεί η κρίση του 2015
Το μειώσεις τις δαπάνες ακούγεται εύκολο αλλά πραγματοποιείται πολύ δύσκολα είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν να δώσουν μια ευκαιρία στην κυβέρνηση Τσίπρα προκειμένου να μην επαναληφθεί η κρίση του 2015 διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha και κληθείς να σχολιάσει το πολυνομοσχέδιο που έχει φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή ο κ.Κύρτσος υποστήριξε ότι «εδώ που έχουμε φτάσει ότι μέτρα και να πάρεις, θα δυσαρεστηθεί ο κόσμος επειδή θα δεχθεί μεγάλη πίεση».
«Όλα τα μέτρα είναι δυσάρεστα.
Είναι αντιπαραγωγικό όπως διαμορφώνεται το φορολογικό.
Η αύξηση της φορολογίας δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος σχολιάζοντας την κριτική που ασκεί η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα η ΝΔ απέναντι στην κυβέρνηση για την αύξηση της φορολογίας και όχι για τη μείωση των δαπανών, τόνισε ότι «το να μειώσεις τις δαπάνες ακούγεται εύκολο αλλά πραγματοποιείται πολύ δύσκολα».
Πάντως, ο κ.Κύρτσος εκτίμησε ότι οι Ευρωπαίοι θεωρούν ότι έχει κλείσει η συμφωνία με την Ελλάδα και ότι είναι σε φάση χαλάρωσης.
Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι σε περίπτωση που υπάρξει ρήξη μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας, τότε «μπορεί να στείλει πολύ κόσμο ο Erdogan».
«Ας ελπίσουμε στη συμφωνία γιατί και ο Erdogan παίζει παιχνίδι σε επίπεδο στρατηγικής» τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης