Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσημη επίσκεψη Παυλόπουλου από αύριο στο Ισραήλ – Συνάντηση με τον Netanyahu

Επίσημη επίσκεψη Παυλόπουλου από αύριο στο Ισραήλ – Συνάντηση με τον Netanyahu
Ο ΠτΔ θα έχει συνάντηση και με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’
Τριήμερη επίσημη επίσκεψη από αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 31 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει στο Ισραήλ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ.Παυλόπουλος θα συναντηθεί στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης 30 Μαρτίου με τον Ισραηλινό ομόλογο του Ρ. Ρίβλιν.
Την ίδια ημέρα ο ΠτΔ θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος ενώ θα αναγορευθεί σε Επίτιμο Διδάκτορα Δικαίου του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων, όπου θα απευθύνει ομιλία με θέμα «Η Ευρωπαϊκή έννομη τάξη στον λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης».
Στη συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Γιούλι Έντελσταϊν και το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο πρόεδρος του Ισραήλ.
Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί στις 10:00 το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'.
Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί στη συνέχεια με την Ελληνική Λέσχη της Κοινότητας των Ιεροσολυμιτών καθώς και με το Προεδρείο του Σωματείου Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.
Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στο Ισραήλ θα ολοκληρωθεί με την συνάντησή του στις 16:15 με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης