Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αρμενίας τη Δευτέρα (14/3) και την Τρίτη (15/3) - Συναντήσεις με Παυλόπουλο και Τσίπρα

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αρμενίας τη Δευτέρα (14/3) και την Τρίτη (15/3) - Συναντήσεις με Παυλόπουλο και Τσίπρα
Ο πρόεδρος της Αρμενίας, Serzh Sargsyan, έρχεται στην Αθήνα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί τη Δευτέρα 14 Μαρτίου και την Τρίτη 15 Μαρτίου, ο πρόεδρος της Αρμενίας, Serzh Sargsyan, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό,  Αλ. Τσίπρα.
Ειδικότερα, ο κ. Sargsyan θα φτάσει στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας και κατόπιν το μεσημέρι θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, συνάντηση των δύο ηγετών και παράθεση επίσημου γεύματος.
Το βράδυ της Δευτέρας οι κ.κ. Παυλόπουλος και Sargsyan θα εγκαινιάσουν στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο την έκθεση "Αρμενία. Το πνεύμα του Αραράτ από την Εποχή του Χαλκού μέχρι τον 20ό αιώνα".
Την Τρίτη 15 Μαρτίου ο κ. Sargsyan θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Θυμάτων της Αρμενικής Γενοκτονίας και στη συνέχεια θα συναντηθεί το πρωί στις 09:30 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα γίνουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών και θα ακολουθήσουν υπογραφές διμερών συμφωνιών και δηλώσεις.
Θα ακολουθήσει γεύμα παρατιθέμενο από τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση προς τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αρμενίας, Serzh Sargsyan, ο οποίος κατόπιν θα αναχωρήσει για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης