Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλάφας (υφυπ. Εσωτερικών): Η κατάσταση στο προσφυγικό είναι διαχειρίσιμη και υπό έλεγχο

Μπαλάφας (υφυπ. Εσωτερικών): Η κατάσταση στο προσφυγικό είναι διαχειρίσιμη και υπό έλεγχο
Η φράση της Χριστοδουλοπούλου ότι οι μετανάστες λιάζονται δεν εξέφραζε καμία κυβερνητική πολιτική τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών
Την εκτίμηση πως η κατάσταση στο προσφυγικό είναι διαχείρισιμη και υπό έλεγχο διατύπωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γ. Μπαλάφας.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο κ.Μπαλάφας υποστήριξε ότι για αυτή τη θετική εξέλιξη έχει συνδράμει σημαντικά ο ελληνικός λαός.
«Σε αυτό βοηθάει τρομακτικά, ο κόσμος, ο οποίος βοηθάει πολύ, έχει αλλάξει το κλίμα στον κόσμο, βοηθάει πάρα πολύ με υλικά μέσα» υποστήριξε ο υφυπουργός Εσωτερικών, τονίζοντας ότι ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, η αντιχριστιανική και αντιευρωπαϊκή στάση ορισμένων, που θέλουν να σπείρουν το μίσος, στο συνάνθρωπό μας, έχει ξεπεραστεί.
«Το σύνολο του συνταγματικού τόξου, έχει αντιμετωπίσει με διαφορετικό και πολύ πιο θετικό τρόπο, τα ζητήματα αυτά», υπογράμμισε ο κ.Μπαλάφας.
Κληθείς να σχολιάσει τη φράση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, ότι οι μετανάστες «λιάζονται… εξαφανίζονται», ο κ.Μπαλάφας είπε ότι «υπηρξε μία φράση, που δεν εξέφραζε καμία κυβερνητική πολιτική, εγώ δεν θα την έλεγα αυτή τη φράση, τελείωσε, αλλά δεν είναι το πρόβλημά μας αυτό.
Δεν ήταν η κυβερνητική θέση αυτή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης