Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσαρουχά (υφ. Εσωτερικών): Το ελληνικό προϊόν πρέπει να είναι επώνυμο και να υπηρετεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Τσαρουχά (υφ. Εσωτερικών): Το ελληνικό προϊόν πρέπει να είναι επώνυμο και να υπηρετεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας
Τι ανέφερε η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
«Είναι ξεκάθαρο ότι το ελληνικό προϊόν πρέπει να είναι επώνυμο, τυποποιημένο και να υπηρετεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας», τόνισε η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στην τελετή εγκαινίων των εκθέσεων Τροφίμων και Ποτών, Detrop Boutique, και Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, ArtoZyma, στη διάρκεια της οποίας απηύθυνε χαιρετισμό προς τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.
Όπως σημείωσε η ίδια χθες, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, μιλώντας στην τελετή εγκαινίων, «στη φετινή Detrop λαμβάνουν μέρος εκατοντάδες παραγωγοί από όλα τα μέρη της χώρας μας, και ιδιαίτερα από τη Μακεδονία και τη Θράκη, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μικροί ή μεσαίοι παραγωγοί».
Τόνισε μάλιστα ότι νιώθει ένα κομμάτι αυτού του κόσμου, «καθώς κατάγομαι από έναν κατεξοχήν αγροτικό νομό, το νομό Σερρών, και γνωρίζω από κοντά την αγάπη και το πάθος με τα οποία ο Έλληνας παραγωγός δημιουργεί τα προϊόντα του».
Ευχήθηκε μέσα από την έκθεση, οι παραγωγοί να έχουν πολλές ευκαιρίες προβολής στις αγορές του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.
Όπως είπε, «η λογική της Detrop βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη θέληση της κυβέρνησής, που θεωρεί κύρια διέξοδο της Ελλάδας, τη δημιουργία υψηλής προστιθέμενης αξίας από προϊόντα που μόνο η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει.
Η Ελλάδα μας εξάλλου είναι γνωστή για τα μοναδικά προϊόντα που παράγει, τα οποία φτιάχνονται και προωθούνται από εξαιρετικούς ανθρώπους με δημιουργικό νου και διάθεση.
Η Ελλάδα ήταν πάντοτε «η χώρα του Ευ Ζην» και πρόσφερε το κάτι παραπάνω, το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό.
Εκεί βρίσκεται η δύναμή της, στην οποία οφείλουμε να επενδύσουμε.
Η Detrop έχει στόχο της τα προϊόντα με κατατεθειμένη ελληνική ονομασία, να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και να βάλουν την Ελλάδα σε κάθε σπίτι.
Για να πετύχουμε σ' αυτό το στόχο, είναι ξεκάθαρο ότι το ελληνικό προϊόν πρέπει να είναι επώνυμο, τυποποιημένο και να υπηρετεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας».
Μεταξύ άλλων, η υφυπουργός ανέφερε ότι «τα ποιοτικά προϊόντα μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι πρέσβεις της χώρας μας, και η Detrop να αποδειχτεί ένα πολύ καλό εφαλτήριο για τη διεθνή πορεία τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης