Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καράογλου (ΝΔ): Αν ο Τσίπρας ήταν στην αντιπολίτευση, θα καλούσε τους αγρότες να τα σπάσουν όλα

Καράογλου (ΝΔ): Αν ο Τσίπρας ήταν στην αντιπολίτευση, θα καλούσε τους αγρότες να τα σπάσουν όλα
Η κυβέρνηση θέλει να διώξει τους αγρότες από τα χωράφια υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι εάν ο Τσίπρας ήταν στην αντιπολίτευση, θα καλούσε τους αγρότες να τα σπάσουν όλα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ.Καράογλου.
Σε σημερινές του δηλώσεις στο «Πρακτορείο 104,9» ο κ.Καράογλου επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι «θέλει να διώξει τους αγρότες από τα χωράφια», επισημαίνοντας ότι «είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε κοινωνικής ομάδας να διαμαρτύρεται, αλλά όχι να προκαλεί επεισόδια».
«Αν όμως αυτή τη στιγμή ήταν διαφορετικό το σκηνικό, αν είχαμε κυβέρνηση ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση, ο κ. Τσίπρας θα ήταν καβάλα πάνω σ' ένα τρακτέρ, θα κατήγγειλε τα φασιστικά ΜΑΤ, τα οποία χτυπάνε τους αγρότες και θα τους καλούσε όλους να τα σπάσουν όλα στην Αθήνα, όπως έκανε στο παρελθόν» υποστήριξε ο κ.Καράογλου, αναφέροντας πως «είναι απαράδεκτο αυτό που θέλει να κάνει η κυβέρνηση με τους αγρότες».
«Το 1961 ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε εξασφαλίσει το διατροφικό ζήτημα της χώρας και τώρα εισάγει το 70% των τροφίμων.
Ο πρωτογενής τομέας πρέπει να ενισχυθεί» είπε ο κ.Καράογλου.
Όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο βουλευτής της ΝΔ παραδέχτηκε ότι υπήρξαν ευθύνες στο παρελθόν, αλλά κατήγγειλε την κυβέρνηση για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος και ότι επιχειρεί να ελέγξει τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα μπροστά στις κοινωνικές αντιδράσεις.
«Οι αρμοδιότητες του ΕΣΡ μεταφέρονται στον αρμόδιο υπουργό, τον κ. ΠαπΠά, η κυβέρνηση διολισθαίνει επικίνδυνα σε αυταρχικές αντιδημοκρατικές λογικές» τόνισε ο κ.Καράογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης