Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΔΗΣΟ: Η κυβέρνηση οφείλει να αναλογιστεί σε ποια ατραπό οδηγεί τη χώρα και να αλλάξει ρότα

ΚΙΔΗΣΟ: Η κυβέρνηση οφείλει να αναλογιστεί σε ποια ατραπό οδηγεί τη χώρα και να αλλάξει ρότα
To Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «άβουλη και αμήχανη»
«Η κυβέρνηση οφείλει να αναλογιστεί, σε ποια ατραπό οδηγεί τη χώρα και να αλλάξει ρότα εδώ και τώρα, πριν η ζημιά καταστεί "ανήκεστος"», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ).
Μάλιστα, χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «άβουλη και αμήχανη», την αντιπολίτευση «περιχαρακωμένη στη λογική της αποφυγής του πολιτικού κόστους», ενώ επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση που «αντιμετωπίζει τα καθημερινά και μεγάλα ζητήματα του ασφαλιστικού και του προσφυγικού αποσπασματικά και ευκαιριακά».
Ακόμη, κατηγορεί την κυβέρνηση για τη «μακροημέρευση του πελατειακού πολιτικο-οικονομικού συστήματος που ταλανίζει τη χώρα και μας οδήγησε στο χείλος μιας εθνικής καταστροφής».
Σύμφωνα με το ΚΙΔΗΣΟ, εγείρονται ερωτηματικά ως προς τη σκοπιμότητα για το "κλείσιμο" ζητημάτων, όπως η ρύθμιση που αφορά αποφάσεις οικονομικού ενδιαφέροντος που ελήφθησαν από ηγεσίες πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και η ρύθμιση παροχής αδειών εκπομπής, οι οποίες γίνονται «με τρόπο που δεν συνάδει με τις δημοκρατικές αρχές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης