Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Παυλόπουλου σε Βερολίνο και Φρανκφούρτη – Συναντήσεις με Gauck, Merkel και Draghi

Επίσκεψη Παυλόπουλου σε Βερολίνο και Φρανκφούρτη – Συναντήσεις με Gauck, Merkel και Draghi
Ο ΠτΔ, Πρ. Παυλόπουλος, την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στο Βερολίνο
Στο Βερολίνο θα βρίσκεται την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος, όπου θα συναντηθεί με την γερμανίδα Καγκελάριο, Angela Merkel και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας,  Joachim Gauck.
Ειδικότερα, ο κ. Παυλόπουλος θα φτάσει το πρωί της Δευτέρας στο Βερολίνο και στις 12:30 θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κ. Joachim Gauck, ενώ θα ακολουθήσει  στις 16:30 η συνάντησή του  με την Καγκελάριο, Angela Merkel.
Επιπλέον,  στις 17:45 ο κ. Παυλόπουλος θα έχει συνάντηση με  το Δ.Σ. του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου και με εκπροσώπους Ομογενειακών Οργανώσεων στην Ελληνική Πρεσβεία, ενώ αργότερα θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνο.
Τη Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016, ο κ. Παυλόπουλος διαδοχικά θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Ομοσπονδίας Γερμανικών Συνδικάτων κ. Reiner Hoffmann, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής Ο.Δ. της Γερμανίας κ. Norbert Lammert, τον Καθηγητή κ. Βασίλειο Φθενάκη και με Έλληνες ανταποκριτές / δημοσιογράφους στην Ελληνική Πρεσβεία.
Στη συνέχεια, στις 14:20 αναμένεται η άφιξή του στη Φρανκφούρτη, όπου ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί στις 15:00 με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Mario Draghi και αμέσως μετά με Έλληνες εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Ο κ. Παυλόπουλος θα επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης