Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρουσία Παυλόπουλου – Τσίπρα η δοξολογία για το νέο έτος

Παρουσία Παυλόπουλου – Τσίπρα η δοξολογία για το νέο έτος
Στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου των Αθηνών
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πρ.Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αθηνών, χοροστατούντος του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, η δοξολογία για το νέο έτος.
Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε ο νέος χρόνος να είναι ευλογημένος, δημιουργικός και ειρηνικός για όλους.
Στη δοξολογία το παρών έδωσαν μέλη της κυβέρνησης, μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, βουλευτές, καθώς και οι ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Στις 12.00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο ευχές για το Νέο Έτος 2016, από εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης