Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ): Χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση

Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ): Χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση
Κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να σηκώσει στους ώμους του τα προβλήματα της χώρας τόνισε ο κ.Σκανδαλίδης
Την ανάγκη να υπάρξει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας προκειμένου να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση επεσήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κ.Σκανδαλίδης.
«Χρειάζεται μία μεγάλη εθνική προσπάθεια, την οποία δεν μπορεί να σηκώσει στους ώμους του κανένα κόμμα μόνο του.
Εμείς θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος για μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας, για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση» τόνισε μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM" ο κ.Σκανδαλίδης.
«Το πρόβλημα της χώρας είναι ότι δεν εφαρμόζονται οι μεταρρυθμίσεις, που ψηφίζονται από τις κυβερνήσεις, με αποτέλεσμα να ξαναγυρίζουμε στο ίδιο πρόβλημα, πιο οξυμένο.
Αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα πρόβλημα, που είναι στην καρδιά της πολιτικής κρίσης.
Είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται κάθε κυβέρνηση το κράτος, τη λειτουργία του και την αποτελεσματικότητά του.
Γιατί η κρίση της πολιτικής προϋπήρξε της οικονομικής κρίσης» υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος χαρακτήρισε ρευστό το πολιτικό τοπίο, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση έχει να διαχειριστεί πολύ επώδυνα και δύσκολα θέματα που έχουν σχέση με το ασφαλιστικό και με όλα τα άλλα, που θα έλθουν τις επόμενες εβδομάδες.
«Αυτή η ανασφάλεια, που είναι διάχυτη παντού, δεν μπορεί κανείς να κλείνει τα μάτια του και να λέει ότι δε θα υπάρξουν εξελίξεις.
Δεν ξέρουμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν και δεν υπάρχει καμία πρωτοβουλία από τον πρωθυπουργό, που να αλλάζει το κλίμα ή να αλλάζει τα πράγματα» τόνισε ο κ.Σκανδαλίδης.
Όπως είπε είναι αναγκαίο να συγκροτηθεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
«Αυτή προϋποθέτει τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, εξυπονοοώντας ότι σ' αυτήν θα πρέπει να συμμετέχει και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, μία μεγάλη εθνική συσπείρωση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, που είναι τεράστια, μέχρι να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και από εκεί και μετά οι εξελίξεις είναι στα χέρια του πρωθυπουργού» είπε ο κ.Σκανδαλίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης