Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας: Η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές της ΝΔ, αλλά και το αποτέλεσμα θα εκπλήξει πολλούς

Τζιτζικώστας: Η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές της ΝΔ, αλλά και το αποτέλεσμα θα εκπλήξει πολλούς
Η σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή ήταν και είναι καλή υποστήριξε ο Απ. Τζιτζικώστας
Τόσο η προσέλευση του κόσμου στις κάλπες που θα στήσει η ΝΔ την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, όσο και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα προκαλέσουν έκπληξη σε πολλούς, φέρεται να δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, εις εκ των τεσσάρων υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της ΝΔ.
Ο ίδιος, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους, εξέφρασε την αισιοδοξία του, τόνισε, δε, πως δεν θα μπει σε παζάρια για τον δεύτερο γύρο.
Χαρακτήρισε, εντούτοις, ευπρόσδεκτη την στήριξη από οποιονδήποτε συμφωνεί με το πολιτικό του πλαίσιο και τις θέσεις του για την ανασυγκρότηση του κόμματος.
Παράλληλα, ο κ. Τζτιτζικώστας εμφανίστηκε σίγουρος η εκλογή θα γίνει αυτή την Κυριακή, ενώ κατέστησε σαφές πως σε διαφορετική περίπτωση η ΝΔ θα έχει πρόβλημα.
«Έχουν προβλεφθεί όλα τα σενάρια ακόμη και για τεχνική βλάβη», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο συναίνεσης με την κυβέρνηση, είπε ότι «η κυβέρνηση δεν ζητά συναίνεση αλλά συνενοχή» και πρόσθεσε ότι αν η κυβέρνηση δεχθεί το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και αλλαγών της ΝΔ τότε το ενδεχόμενο είναι ανοικτό.
Ανέφερε ακόμη ότι έρχεται για να τα αλλάξει όλα στη ΝΔ, ας δυσαρεστηθούν οι βολεμένοι και ότι θα βάλλει τέλος στις βαρωνείες και στα κυκλώματα.
Στην Βουλή, εξήγησε, ότι η ΝΔ θα εκπροσωπείται από έναν εκ των αντιπροέδρων που θα οριστούν και ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα διαρχίας ή πολυαρχίας.
Συνέστησε, τέλος, στους δημοσιογράφους να μην δίνουν βάση στις ανώνυμες διαρροές και σημείωσε ότι η σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή ήταν και είναι καλή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης