Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Είμαι αποφασισμένος να αλλάξω τη ΝΔ και τα συστήματα που μου κάνουν πόλεμο

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Είμαι αποφασισμένος να αλλάξω τη ΝΔ και τα συστήματα που μου κάνουν πόλεμο
Ο Απ. Τζιτζικώστας εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού αποκλείοντας κάθε συνεργασία μαζί του 
«Δεν μου γύρισε η Νέα Δημοκρατία την πλάτη στις περιφερειακές εκλογές, αλλά τα συστήματα που έχει και είχε κι εκείνη την εποχή στο εσωτερικό της, αυτά θέλω να σπάσω» δήλωσε από την Κέρκυρα ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στη διάρκεια της περιοδείας του σε Ήπειρο και Ιόνιο ο Απ. Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένος να αλλάξει τη ΝΔ παρότι «λίγοι και βολεμένοι δεν θέλουν την αλλαγή μέσα στη Νέα Δημοκρατία, αλλά αυτό δεν θα τους περάσει».
Ο υποψήφιος για την προεδρεία του κόμματος δήλωσε πεπεισμένος ότι «από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η ΝΔ θα έχει πρόεδρο και δεν θα χρειαστεί η επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας».
Αναφερόμενος στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και την ιδεολογία της, επισήμανε ότι «η ιδεολογία του κόμματος πολλές φορές παρέκκλινε και καταπατήθηκε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής της».
Απαντώντας στα υπέρογκα χρέη που έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ, ο Απ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος θα προβεί άμεσα σε εξορθολογισμό των δαπανών και θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία για τα οικονομικά του κόμματος.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε ΑΦΜ και να φορτώσουμε τα χρέη στους Έλληνες πολίτες» διαβεβαίωσε.
«Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση και είμαι αποφασισμένος να τα αλλάξω όλα στη ΝΔ» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας εξαπέλυσε επίθεση και στον πρωθυπουργό για την πολιτική που ασκεί αποκλείοντας κάθε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο αποκάλεσε «ιδιαίτερα επικίνδυνο και λαϊκιστή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης