Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας: Πιθανή η εκλογή προέδρου στη ΝΔ από τον πρώτο γύρο της 20ης Δεκεμβρίου

Τζιτζικώστας: Πιθανή η εκλογή προέδρου στη ΝΔ από τον πρώτο γύρο της 20ης Δεκεμβρίου
"Πολύ πιθανό" χαρακτήρισε ο ίδιος και το ενδεχόμενο να τοποθετήσει αντιπρόεδρο από τους συνυποψηφίους του 
Το ενδεχόμενο η εκλογή αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία να κριθεί από τον πρώτο γύρο της 20ης Δεκεμβρίου, θεωρεί πιθανό ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Ναι είναι αρκετά πιθανό. Δεν μπορώ να ξέρω εάν θα φθάσουμε στο 50+1 γιατί είναι πάρα πολλοί οι υποψήφιοι όμως δεν αποκλείεται. Τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες ίσως, διαμορφώνεται ένα κλίμα σε όλη την Ελλάδα, ένα κλίμα αλλαγής», τόνισε ο Α. Τζιτζικώστας μιλώντας στο Mega.
Όπως σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας, οι νεοδημοκράτες, οι φίλοι της παράταξης, μετά από 75 εξαντλητικές για όλους μας μέρες έχουν αντιληφθεί ότι εάν η ΝΔ σήμερα δεν γυρίσει σελίδα, δεν εμπιστευτεί ένα νέο πρόσωπο και μια νέα νοοτροπία δεν θα μπορέσει να ρίξει αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση.
Το είδαμε τον Σεπτέμβριο όπου στα χειρότερα του κ. Τσίπρα με κλειστές τράπεζες, με τον κίνδυνο να βγούμε από την Ευρώπη όχι μόνο δεν αυξήσαμε τις δυνάμεις μας δηλαδή δεν κερδίσαμε την εμπιστοσύνη επιπλέον πολιτών, χάσαμε 200.000 συμπολίτες μας που μας είχαν ψηφίσει τον Ιανουάριο.
Άρα μικραίνουμε ως παράταξη από εκλογή σε εκλογή. Σήμερα η χώρα μας κυβερνάται από ανθρώπους ιδιαίτερα επικίνδυνους, αυτό αποδιεκνύεται καθημερινά στην οικονομία, στην κοινωνία, την Παιδεία, τα εθνικά θέματα, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε άλλο έτσι", είπε στο Μega ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ.
"Πολύ πιθανό" χαρακτήρισε ο ίδιος και το ενδεχόμενο να τοποθετήσει αντιπρόεδρο από τους συνυποψηφίους του λέγοντας ότι θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής για το οποίο εκτίμησε ότι "θα έχει πολλές ανατροπές".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης