Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Ας πάρουμε τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για να γίνει πραγματικά κυρίαρχος ο λαός μας

Κωνσταντοπούλου: Ας πάρουμε τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για να γίνει πραγματικά κυρίαρχος ο λαός μας
Μήνυμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου στην πρώτη πανελλαδική σύσκεψη της ΛΑ.Ε
«Παρά την απόσταση που μας χωρίζει, μας συνδέει και θα μας συνδέει πάντα η κοινή μας δέσμευση να υπερασπιστούμε το δίκιο του λαού και της κοινωνίας, να προασπίσουμε τα δικαιώματα της νεολαίας, να αποκαταστήσουμε τη Δημοκρατία στον τόπο μας, να δώσουμε κάθε μάχη και κάθε αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις, μέχρι την τελική δικαίωση», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε χαιρετιστήριο μήνυμά της στην πρώτη πανελλαδική σύσκεψη της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε).
Η ίδια εξηγεί πως βρίσκεται στη Βαρκελώνη, «όπου διεξάγεται Διεθνές Συνέδριο για το χρέος και παρουσιάζουμε το έργο της επιτροπής αλήθειας, την ώρα που οι νεομνημονιακές δυνάμεις λυσσομανούν να θάψουν την Επιτροπή και τα συμπεράσματά της, γιατί γνωρίζουν ότι είναι γυμνές απέναντι στην αλήθεια».
Η κ. Κωνσταντοπούλου σημειώνει χαρακτηριστικά «ξέρουμε ότι απέναντι μας θα έχουμε το πιο φαύλο και διεφθαρμένο κατεστημένο.
Ξέρουμε ότι μαζί μας θα έχουμε την χειμαζόμενη κοινωνία, τον κόσμο της εργασίας, της ανεργίας, τους νέους, τα παιδιά, τους μεγαλύτερους, όσους αρνούνται να βάλουν την προσωπική και συλλογική τους ύπαρξη στην μνημονιακή φορμόλη, αρνούνται να ανταλλάξουν αξιοπρέπεια και Δημοκρατία με το βόλεμα της εξουσίας, αρνούνται να παραδώσουν την ελπίδα και να παραδοθούν στο φόβο.
Από κοινά αλλά και από διαφορετικά μετερίζια, ας πάρουμε όλες τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για να γίνει πραγματικά κυρίαρχος ο λαός μας, να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της η κοινωνία και να αποτινάξουμε την τροϊκανή επιτροπεία, και την διαπλεκόμενη τραπεζική δεσποτεία».
Καταλήγει ευχόμενη καλή επιτυχία στη διήμερη Πανελλαδική συνάντηση της ΛΑΕ και «καλή μας αντάμωση στους δρόμους της αντίστασης του αγώνα, της αλληλεγγύης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης