Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Όνειρα θερινής νυκτός τα περί οικουμενικής κυβέρνησης – Ρεσιτάλ δημαγωγίας από τη Ν.Δ. στη Βουλή

Σβίγκου: Όνειρα θερινής νυκτός τα περί οικουμενικής κυβέρνησης – Ρεσιτάλ δημαγωγίας από τη Ν.Δ. στη Βουλή
Όλοι έχουν επίγνωση των δυσκολιών, όπως όλοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν επίγνωση και αυτών που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση με την κοινωνία όρθια, τόνισε
Όνειρα θερινής νυκτός χαρακτήρισε τα όσα λέγονται περί οικουμενικής κυβέρνησης η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία μάλιστα έκανε λόγο για ρεσιτάλ δημαγωγίας και λαϊκισμού της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, την Πέμπτη.
Σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η κ. Σβίγκου σημείωσε ότι «αυτό που θα βλέπουμε τις επόμενες μέρες είναι όνειρα θερινής νυκτός περί μιας οικουμενικής κυβέρνησης, αυτά τα οποία, δηλαδή, βλέπαμε και προεκλογικά όταν και ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ν.Δ., αντί να υποστηρίζει την πολιτική πρόταση της Ν.Δ., αντίθετα εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να γίνει οικουμενική κυβέρνηση».
«Το βλέπαμε και από τα υπόλοιπα κόμματα, νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε και τις επόμενες μέρες» σημείωσε.
Παράλληλα, τόνισε ότι «οι βουλευτές που είναι αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν γνώση και της συμφωνίας η οποία ψηφίστηκε, όπως βέβαια τη συμφωνία γνώριζε και ο ελληνικός λαός και επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για την υλοποιήσει» και πρόσθεσε ότι «όλοι έχουν επίγνωση των δυσκολιών, όπως όλοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν επίγνωση και αυτών που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση με την κοινωνία όρθια».
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το κυβερνητικό πρόγραμμα δεν εξαντλείται ούτε στην υλοποίηση, ούτε στη διαχείριση του μνημονίου, σημείωσε και συμπλήρωσε ότι χρειάζεται να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα και σε επίπεδο κράτους και σε επίπεδο δημόσιας διοίκησης και σε επίπεδο ενός νέου φορολογικού συστήματος δίκαιου και αναδιανεμητικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης