Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Η ΝΔ κλείστηκε στον εαυτό της, έγινε κόμμα των λίγων – Δεν έκλεισα ποτέ το μάτι στο ΣΥΡΙΖΑ

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Η ΝΔ κλείστηκε στον εαυτό της, έγινε κόμμα των λίγων – Δεν έκλεισα ποτέ το μάτι στο ΣΥΡΙΖΑ
Η ΝΔ δεν έχει χάσει καμία μάχη στη Βουλή, αυτό που δεν καταφέρνει είναι να μιλήσει στην κοινωνία τόνισε ο κ.Τζιτζικώστας
Την θέση ότι η ΝΔ κλείστηκε στον εαυτό της και έγινε κόμμα των λίγων με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να μιλήσει στην κοινωνία διατύπωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ δεν έχασε καμία μάχη στη Βουλή.
«Η ΝΔ κλείστηκε στον εαυτό της, έγινε ένα κόμμα των λίγων κι άφησε απέξω όλα τα στελέχη που ήταν κοντά στην κοινωνία.
Έγιναν αποκλεισμοί τα τελευταία χρόνια όλων των υγειών στελεχών, τα οποία ποτέ δεν τα ακούσαμε.
Πηγαίναμε στα στελέχη μας μόνο όταν τους θέλαμε για ψήφους» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Τζιτζικώστας, ο οποίος αφού τόνισε πως ανήκει στην κεντροδεξιά, σημείωσε πως η ΝΔ πρέπει να μιλήσει στους πολίτες που είναι από δεξιά μέχρι κεντροδεξιά.
«Οι κκ Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης εκπροσωπούν υποσύνολα της παράταξης» είπε ο κ.Τζιτζικώστας, τονίζοντας ότι «έχει φάει πολύ λάσπη τον τελευταίο καιρό» και επισημαίνοντας ότι δέχεται πόλεμο από το ΣΥΡΙΖΑ,  ο οποίος – όπως είπε – έχει διαλέξει για πρόεδρο της ΝΔ, τον κ.Μεϊμαράκη.
«Από τα Μέσα που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά με χτυπάνε.
Είναι λογικό να θέλουν έναν προσωρινό πρόεδρο, που να κρατάει σε χαμηλά ποσοστά την παράταξη.
Ο κ.Μεϊμαράκης δεν θέλει να κρατήσει μικρή την παράταξη, όμως δεν μπορεί να κάνει το άλμα που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία» υποστήριξε ο κ.Τζτιζικώστας, αναφέροντας πως «ποτέ δεν υποστήριξα ή έκλεισα το μάτι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Αφού εξέφρασε την εκτίμηση ότι η εκλογική διαδικασία θα έχει μεγάλη συμμετοχή, ο κ.Τζιτζικώστας υποστήριξε πως μπορεί να κερδίσει τον Τσίπρα σε μια εκλογική αναμέτρηση, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης