Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Το πένθος της Γαλλίας είναι και ελληνικό – Τηλεφωνική επικοινωνία με Hollande

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Το πένθος της Γαλλίας είναι και ελληνικό – Τηλεφωνική επικοινωνία με Hollande
Τα θερμά συλλυπητήρια εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Fr. Hollande
Τα θερμά συλλυπητήρια και την ολόπλευρη συμπαράσταση του Ελληνικού Λαού προς τον Φίλο Γαλλικό Λαό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Fr. Hollande.
Ειδικότερα, ο κ. Παυλόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Hollande, στον οποίο τόνισε ότι το δράμα και το πένθος της Γαλλίας είναι και Ελληνικό, είναι όμως και Παγκόσμιο.  
Πρωτίστως δε είναι δράμα και πένθος της Δύσης, αφού οι αδίστακτοι ισλαμιστές δράστες στρέφονται, μέσω της Γαλλίας, ιδίως κατά του Δυτικού Πολιτισμού, κατά της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, κατά των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε ότι η κυριότερη ρίζα του κακού, ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στην Συρία, πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό και ότι η αποστολή αυτή ανήκει κατά πρώτο λόγο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  
«Και προς αυτήν την κατεύθυνση η Ελλάδα, αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κοιτίδα του Πολιτισμού της,  ήταν, είναι και θα είναι έτοιμη να συμπράξει» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης