Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας: Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις και νέους κινδύνους

Τζιτζικώστας: Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις και νέους κινδύνους
Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, μαζί, προσηλωμένοι στο στόχο θα τα καταφέρουμε, τόνισε ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ.
«Σήμερα η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις και νέους κινδύνους, τους οποίους πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε», τόνισε μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης, στη Θεσσαλονίκη, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ., Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ειδικότερα, ανέφερε: «Σήμερα τιμούμε τη μνήμη των προγόνων μας που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε όλοι ελεύθεροι, πολεμώντας το φασισμό και το ναζισμό.
Σήμερα η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις και νέους κινδύνους, τους οποίους πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε, να φτιάξουμε ένα κράτος σύγχρονο, λειτουργικό, αποτελεσματικό με ισχυρή οικονομία και κοινωνικό πρόσωπο.
Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, μαζί, προσηλωμένοι στο στόχο θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλες τις ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης