Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας: Ο Αλ. Τσίπρας είναι η προσωποποίηση του παλιού – Κουβαλάει ξεπερασμένες ιδεοληψίες

Τζιτζικώστας: Ο Αλ. Τσίπρας είναι η προσωποποίηση του παλιού – Κουβαλάει ξεπερασμένες ιδεοληψίες
«Στις 23 Νοεμβρίου η ΝΔ αλλάζει, η ΝΔ γίνεται ξανά μεγάλη, ένα κόμμα ανοιχτό, ένα κόμμα των ανθρώπων της», υποστήριξε ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας
Επίθεση στο πρόσωπο του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του ομιλίας στη Χαλκίδα.
Συγκεκριμένα ανέφερε πως «ο Αλ. Τσίπρας είναι η προσωποίηση του παλιού», προσθέτοντας ότι «ο πρωθυπουργός είναι το παλιό, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις, επειδή κουβαλάει ιδεοληψίες που ξεπεράστηκαν από την πραγματικότητα».
Στη συνέχεια, αφήνοντας υπόνοιες, υποστήριξε ότι την ώρα που η χώρα βρισκόταν και βρίσκεται σε ιδιότυπο οικονομικό πόλεμο, κάποιους δεν τους ενδιέφερε να κερδίσει η ελληνική κοινωνία, αλλά μόνο να διατηρήσουν τα κεκτημένα και τα προνόμιά τους.
Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα του Σεπτεμβρίου και γενικότερα τις εκλογικές ήττες της ΝΔ, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η ΝΔ ηττήθηκε γιατί δεν πραγματοποίησε τις αλλαγές που είχε το υποσχεθεί.
Ειδική μνεία επεφύλαξε στην ομιλία του και στα εσωτερικά προβλήματα της παράταξης, τονίζοντας ότι «δεν γίνεται να λύσεις ένα πρόβλημα, με τη μέθοδο, με την οποία το δημιούργησες».
Δεν ήταν μόνο η αμηχανία που έφερε η πρωτόγνωρη κατάσταση, αλλά και η παλιά νοοτροπία, τα παλιά συστήματα, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε, εντούτοις, ότι «στις 23 Νοεμβρίου η ΝΔ αλλάζει, η ΝΔ γίνεται ξανά μεγάλη, ένα κόμμα ανοιχτό, ένα κόμμα των ανθρώπων της».
Θα κάνουμε τα λάθη δύναμη και την εμπειρία τόλμη και φτιάξουμε ξανά τη μεγάλη ΝΔ, συνέχισε ο υποψήφιος.
Τέλος, επεσήμανε «οφείλουμε να υπάρξει επιτέλους, ένα εθνικό σχέδιο, για να απελευθερώσουμε τη χώρα από τις χρόνιες παθογένειες του κράτους», καταλήγοντας πως «για να γίνει η ελπίδα ένα ρεαλιστικό σχέδιο που θα οδηγήσει την Ελλάδα οριστικά έξω από την κρίση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης