Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύκλοι Μαξίμου απαντούν στη ΝΔ: Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Κύκλοι Μαξίμου απαντούν στη ΝΔ: Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης
«Στη Νέα Δημοκρατία κόλλησε η βελόνα...», σημειώνουν κυβερνητικού κύκλοι
Με ένα δηκτικό σχόλιο επέλεξαν να απαντήσουν οι κυβερνητικοί κύκλοι στις κατηγορίες της ΝΔ για διαφθορά, με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Σταθάκη για την υπόθεση του «πόθεν έσχες».
Όπως σχολιάζουν από το Μαξίμου, «στη Νέα Δημοκρατία κόλλησε η βελόνα και επαναλαμβάνουν τα ίδια θεσμικά ατοπήματα και μάλιστα κατά λέξη».
Στη συνέχεια σημειώνουν, «δεν φτάνει που τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, οι επιθεωρητές Κλουζώ του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους».
«Επειδή, εκτός των άλλων, είναι και ανενημέρωτοι, τους πληροφορούμε ότι: οι αντιθεσμικές "διαρροές" πήραν θεσμικές απαντήσεις, η αρμόδια επιτροπή για τον έλεγχο των "πόθεν έσχες" συνεδριάζει την ερχόμενη εβδομάδα, και σε αυτήν συμμετέχει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, τον οποίον προφανώς δεν έχουν ρωτήσει», συνεχίζουν σε αιχμηρό τόνο οι κυβερνητικοί κύκλοι.
Καταλήγουν, δε, καθιστώντας σαφές πως «ένα σχόλιο αρμόζει στη Νέα Δημοκρατία, όταν -θεατρινίστικα- κόπτεται για τη διαφθορά: φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης