Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (Λαϊκή Ενότητα): Η Λαϊκή Ενότητα κρατά το κλειδί για τις μετεκλογικές εξελίξεις – Ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις

Λαφαζάνης (Λαϊκή Ενότητα): Η Λαϊκή Ενότητα κρατά το κλειδί για τις μετεκλογικές εξελίξεις – Ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις
Στημένο και αποπροσανατολιστικό το σκηνικό πόλωσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ υπογράμμισε ο Λαφαζάνης
Την θέση ότι εάν η Λαϊκή Ενότητα βγει ισχυρή από τις κάλπες της Κυριακής, τα μνημόνια θα πάνε περίπατο διατύπωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, αναφέροντας πως οι δημοσκοπήσεις παίζουν πολιτικά παιχνίδια και δεν καταγράφουν τη δυναμική της κοινωνίας.
«Το κλειδί για τις μετεκλογικές εξελίξεις το κρατάει η Λαϊκή Ενότητα.
Με ισχυρή τη Λαϊκή Ενότητα στις κάλπες την Κυριακή, τα μνημόνια που μετατρέπουν σε αποικία τη χώρα και εξανδραποδίζουν τον λαό θα πάνε περίπατο και η πεντακομματική μνημονιακή συναίνεση θα πέσει στο κενό.
Η εκλογική και κοινωνική δυναμική της Λαϊκής Ενότητας αντιπροσωπεύει το γερό χτύπημα για να σπάσει το μνημονιακό τείχος της υποτέλειας, της λιτότητας, της φορολεηλασίας και της εκποίησης της Ελλάδας.
Η πιο κερδισμένη και χρήσιμη για τον λαό ψήφος είναι η ψήφος στη Λαϊκή Ενότητα» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Λαφαζάνης.
Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας υπογράμμισε ότι είναι «κατασκευασμένες, λένε ψέματα και παραπλανούν, ενώ τα συστημικά μέσα ενημέρωσης διεξάγουν πόλεμο σιωπής και κατασυκοφάντησης της Λαϊκής Ενότητας.
Την Κυριακή ο λαός θα τους αποστομώσει».
«Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν την έριξε η Λαϊκή Ενότητα.
Η κυβέρνηση αυτή παραιτήθηκε.
Ο Αλ. Τσίπρας από τις 12 Ιούλη, μία εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα, ομολόγησε δημοσίως ότι μόλις συνυπέγραψε το κατάπτυστο τρίτο μνημόνιο, αποφάσισε να πάει τη χώρα σε εκλογές.
Ο μύθος ότι κάποιοι έριξαν την κυβέρνησή του ανακαλύφθηκε εκ των υστέρων, για να καλύψει τα ακάλυπτα.
Οι εκλογές-εξπρές, όμως, θα βγουν ξινές για τον ίδιο και την πεντακομματική μνημονιακή πολιτική παρέα, διότι η δύναμη της Λαϊκής Ενότητας θα χαλάσει τη μετεκλογική μνημονιακή σούπα του κατεστημένου» υπογράμμισε ο κ.Λαφαζάνης, αναφέροντας ότι «αποχή, άκυρο και λευκό σημαίνουν λιτότητα και μνημόνια.
Η αποχή τούς μόνους που βοηθά είναι τα μνημονιακά κόμματα και τις μετεκλογικές πολιτικές λεηλασίας του λαού που σχεδιάζουν».
Επιπλέον ο κ.Λαφαζάνης υποστήριξε ότι το σκηνικό πόλωσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και τη ΝΔ είναι στημένο και αποπροσανατολιστικό, ενώ υποτιμά τη νοημοσύνη του λαού, αφού όπως είπε και «τα δύο κόμματα έχουν το ίδιο κοινό μετεκλογικό πρόγραμμα, το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο, που το ψήφισαν από κοινού στη Βουλή, ενώ είναι βέβαιον ότι θα συγκυβερνήσουν μετεκλογικά για να το εφαρμόσουν, λεηλατώντας τον τόπο και τον λαό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης