Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουίκ: Οι ΑΝΕΛ θα μπουν στη Βουλή - Οι δημοσκοπήσεις θα διαψευστούν όπως τον Ιανουάριο

Κουίκ: Οι ΑΝΕΛ θα μπουν στη Βουλή - Οι δημοσκοπήσεις θα διαψευστούν όπως τον Ιανουάριο
Δεν επιτρέπεται ο κόσμος να ξαναφέρει πίσω στην εξουσία τους πελάτες της Siemens, της λίστας Λαγκάρντ, της λίστας των εξοπλιστικών
Αισιόδοξος ότι, όπως και στις εκλογές του Ιανουαρίου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα μπουν στη νέα Βουλή, παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις τους δίνουν χαμηλά ποσοστά, δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ στο "Πρακτορείο 104,9 FM" και στον δημοσιογράφο Κώστα Μπλιάτκα.
«Ας αφήσουμε να τελειώσουν οι εκλογές, να δούμε τι θα αποφασίσει τελικά ο κόσμος και μετά θα μπορούμε να δώσουμε μια απάντηση για το τι έφταιξε, εάν δεν μπούμε στη Βουλή ή το τι έφταιξε και σπάσαν για μια ακόμη φορά τα μούτρα τους οι δημοσκόποι, εάν μπούμε τελικά στη Βουλή, που θα μπούμε», ανέφερε.
Σήμερα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παρουσιάσουν ένα νέο προεκλογικό σποτ, τόνισε, αλλά δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω, πριν προβληθεί, και για τα ζητήματα που πρέπει να προσέξει το κόμμα τις επόμενες μέρες σημείωσε:
«Να δώσουμε έμφαση σε αυτό που πραγματικά πιστεύουμε. Στο ότι έχουμε να διαχειριστούμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πακέτο, το οποίο πήραμε, αλλά είναι μια τριετής συμφωνία εξόδου από την κρίση και το τέλος της μνημονιακής εποχής.
Έχει, όμως, και πολλά πλεονεκτήματα, όπως παράδειγμα τα 35 δισεκατομμύρια. Και, ταυτόχρονα, να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν μπορεί να ξανάρθει πίσω το παλιό, το φθαρμένο, ότι εμείς ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, που δεν είμαστε πιασμένοι από συμφέροντα, δεν μπορούμε να ξαναφέρουμε πίσω στην εξουσία, δεν επιτρέπεται ο κόσμος να ξαναφέρει πίσω στην εξουσία τους πελάτες της Siemens, της λίστας Λαγκάρντ, της λίστας των εξοπλιστικών, της λίστας με τις μίζες, της λίστας με τους φοροφυγάδες που 'χουν πάει τα λεφτά τους στο εξωτερικό, ε δεν γίνεται να ξαναγυρίσουν αυτοί πίσω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης