Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Στις εκλογές κατεβαίνει το κόμμα Μαξίμου, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ

Κωνσταντοπούλου: Στις εκλογές κατεβαίνει το κόμμα Μαξίμου, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε μετά από συνεννόηση του Τσίπρα με τους δανειστές τόνισε η κα.Κωνσταντοπούλου
Την θέση ότι στις εκλογές κατεβαίνει το κόμμα Μαξίμου και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η κα.Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε πως δεν είναι αλήθεια η κριτική ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν δύο κόμματα σε ένα, αναφέροντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε μετά από συνεννόηση του Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές.
Η κα.Κωνσταντοπούλου έβαλε κατά του Φλαμπουράρη, υπογραμμίζοντας πως ενώ δεν έχει εκλεγεί ποτέ τον έβαλαν πρώτο στη λίστα για την Α’ Αθήνας, ενώ τόνισε ότι έβαλαν πρώτο στη Β’ Αθήνας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος είχε εκλέγει όγδοος.
Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε ο Γιάννης Δραγασάκης, για τον οποίο είπε πως αντί να δίνει εξηγήσεις για την αποτυχία του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης, επιβραβεύεται με την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ επιτέθηκε και κατά του Δ. Μάρδα, αναφέροντας πως πρόκειται για «δοτό υπουργό», προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι.
Όσον αφορά την ίδια, η κα.Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι δεν έχει αρχηγικές τάσεις και δεν την αφορά η διεκδίκηση της εξουσίας ως λάφυρο.
Αναφορικά με το Μνημόνιο, η κα. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να μην ψηφιστεί το τρίτο μνημόνιο, υπογραμμίζοντας ότι «κάποιοι είχαμε ετοιμάσει εναλλακτικές», ενώ κατηγόρησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ήταν έτοιμα να ενδώσουν από την αρχή στους εκβιασμούς των δανειστών και ότι έτρεχαν στα ΑΤΜ, ενώ στη Βουλή γινόταν μία σοβαρότατη συζήτηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης