Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μανιτάκης (ΥΠΕΣ): Καταστροφή η εμμονή της τρόικας για απολύσεις στο Δημόσιο

Μανιτάκης (ΥΠΕΣ): Καταστροφή η εμμονή της τρόικας για απολύσεις στο Δημόσιο
Ήταν μπούμερανγκ και για αυτούς που το υλοποίησαν, αλλά και για την εξέλιξη του προγράμματος μεταρρύθμισης στο δημόσιο τομέα, τόνισε ο υπηρεσιακός υπ. Εσωτερικών
Καταστροφή χαρακτήρισε την εμμονή της τρόικας να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Μανιτάκης, επισημαίνοντας ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι τώρα είναι λιγότεροι του προβλεπομένου.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ o κ. Μανιτάκης, «τώρα οι δημόσιοι υπάλληλοι ξέρουμε ότι πρέπει να είναι 500.000 έως 550.000, σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει και αφορά σχεδιασμό σε μακρόχρονη βάση.
»Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 392.000 λόγω πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και λόγω της εμμονής της τρόικας να γίνουν απολύσεις. Αυτό ήταν καταστροφή», σημείωσε.
Πρόσθεσε δε ότι αυτό «ήταν μπούμερανγκ και για αυτούς που το υλοποίησαν, αλλά και για την εξέλιξη του προγράμματος μεταρρύθμισης στον δημόσιο τομέα».
Σύμφωνα με τον κ. Μανιτάκη, η μεγάλη στόχευση της μεταρρύθμισης δεν μπορεί να γίνει μόνο από ένα κόμμα, αλλά απ' όλα τα κόμματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης