Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Συμφέροντα δεν θέλουν ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Κανείς δεν έχει θέσει ζήτημα μεγάλου συνασπισμού

Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Συμφέροντα δεν θέλουν ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Κανείς δεν έχει θέσει ζήτημα μεγάλου συνασπισμού
Το αποτέλεσμα του λαού στην κάλπη θα είναι αυτό που θα καθορίσει την επόμενη ημέρα τόνισε ο κ.Σακελλαρίδης
Την θέση ότι υπάρχουν συγκεκριμένα συμφέροντα και κύκλοι που δεν θέλουν μια ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιδιώκουν να βάλουν και ένα δεύτερο κόμμα στην κυβέρνηση που θα παρακολουθεί διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σακελλαρίδης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σακελλαρίδης υποστήριξε, και αναφερόμενος σε δημοσιεύματα, πως κανείς από την Ευρώπη δεν έχει θέσει ζήτημα μεγάλου συνασπισμού.
Ερωτηθείς για ενδεχόμενη συνεργασία με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, ο κ.Σακελλαρίδης είπε πως θέλουμε να προκύψει μια σταθερή κυβέρνηση στις 21 Σεπτεμβρίου ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασιών, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα του λαού στην κάλπη θα είναι αυτό που θα καθορίσει την επόμενη ημέρα.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ψέματα, εφάρμοσε ένα κομμάτι του προγράμματος Θεσσαλονίκης» είπε ο κ.Σακελλαρίδης.
«Στους 7 μήνες διακυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να εφαρμόσει μια σειρά από πολιτικές που είχε εξαγγείλει» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως έδωσε το στίγμα και την κατεύθυνση για τι θα έκανε η κυβέρνηση εάν είχε περισσότερο χρόνο.
Παράλληλα υποστήριξε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση έβαλε τα θεμέλια για την επόμενη μέρα ενώ τόνισε ότι η απερχόμενη κυβέρνηση έθεσε επιτακτικά το θέμα του χρέους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης