Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Ο Π. Χαϊκάλης μένει εκτός ψηφοδελτίων – Οι δημοσκοπήσεις πέφτουν έξω

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Ο Π. Χαϊκάλης μένει εκτός ψηφοδελτίων – Οι δημοσκοπήσεις πέφτουν έξω
Πυροβολήσαμε τα πόδια, τα κόμματα και τη συνείδησή μας για να μην πυροβολήσουμε την πατρίδα, ανέφερε ο Πάνος Καμμένος
Εκτός των ψηφοδελτίων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μένει ο Παύλος Χαϊκάλης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής του κινήματος, κ. Πάνου Καμμένου.
Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη τηλεόραση του Alpha, τόνισε πως «εφόσον η υπόθεση με την off shore δεν έχει ξεκαθαρίσει, ο Παύλος Χαϊκάλης θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων».
Σημείωσε, ωστόσο, πως αν ο πρώην υπουργός δικαιωθεί, τότε θα αποκατασταθεί από το κόμμα, ενώ γνωστοποίησε ότι συναντήθηκε μαζί του και εκτίμησε ότι η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας έπρεπε να είχε λάβει απόφαση.
Ερωτηθείς σχετικά με τα δημοσκοπικά ευρήματα, που θέλουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες να μένουν εκτός Βουλής, ο κ. Καμμένος παραδέχτηκε ότι πάντα μας βγάζουν εκτός Βουλής, ωστόσο σχολίασε ότι είναι ανακριβείς, ενώ επεσήμανε πως «έπεσαν έξω και με το δημοψήφισμα».
Ο κ. Καμμένος, ισχυρίστηκε ότι «αποφασίσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας, τα κόμματά μας και τη συνείδησή μας, για να μην πυροβολήσουμε την Ελλάδα», σχετικά με το νέο Μνημόνιο.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble, ήθελε Grexit, για να μείνουν τρία εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη η Λέσβος να τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, χαρακτήρισε το κόμμα «αλλοιωμένο», τόνισε ότι έχει εξελιχθεί σε συνήγορο του ΠΑΣΟΚ, ενώ άσκησε κριτική και στον πρόεδρό της, κ Μεϊμαράκη, σχολιάζοντας πως «πρέπει να αλλάξει, δεν θα έλεγε ποτέ ο Κώστας Καραμανλής ή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τη λέξη «αυτοφωράκιας».
«Σε αυτό το κόμμα δεν μπορώ να επιστρέψω», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ απέρριψε και οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον κ. Ευ. Βενιζέλο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης