Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελαρίδης στη Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ: Οι 7 μήνες διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αποτελέσουν δίδαγμα

Σακελαρίδης στη Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ: Οι 7 μήνες διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αποτελέσουν δίδαγμα
Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την κοινωνία, την Αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ
«Οι 7 μήνες διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αποτελέσουν δίδαγμα. Να συζητήσουμε όχι για να ξεπεράσουμε την αριστερή μελαγχολία, αλλά για να πάρουμε ανάσα, να κάνουμε περισυλλογή για τα διδάγματα που αποκομίσαμε από το επτάμηνο, αλλά και να μπορέσουμε να λύσουμε την κατάσταση και να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη γνώση και πίστη» δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελαρίδης στην ομιλία του στην Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τόνισε σε αυτό τον αγώνα που θα τον δώσουμε όλοι μαζί θα πρέπει να αναλογιστούμε τι έγινε το προηγούμενο διάστημα γιατί οι εκλογές του Σεπτεμβρίου θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την κοινωνία, την Αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε και επίσημα τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Όσον αφορά στο Μνημόνιο, ο Γ. Σακελλαρίδης είπε ότι αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει σε καμία περίπτωση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όχι για λόγους ψηφοθηρικούς», τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, «αλλά για να βρούμε το χώρο και τις ρωγμές μια και αυτό είναι το διακύβευμα ώστε δίπλα από αυτά που πρέπει να εφαρμοστούν να δώσουμε τις δικές μας μάχες, να κάνουμε τις δικές μας ουσιαστικές ριζοσπαστικές τομές σε όλους τους τομείς».
«Να δώσουμε αυτές τις μάχες ώστε να βάλουμε μπροστά το δικό μας πρόγραμμα σε τομείς ευαίσθητους ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες», είπε ο Γ. Σακελλαρίδης που τόνισε ότι «όσο καλές κι αν είναι οι ιδέες και οι προθέσεις, αναγκαία συνθήκη για να πατήσουμε στα πόδια μας είναι το ίδιο το κόμμα όπου ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε θεωρήθηκε ότι είναι βαρίδι».
«Δεν είναι το στοίχημα μας να περάσουμε τα προβλήματα της διάσπασης που δημιουργεί μια μεγάλη αποστράτευση σημαντικών συντρόφων ..άλλα να μπορέσουμε να απαντήσουμε στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας» είπε ο Γ. Σακελλαρίδης, που έκανε κάλεσμα για «νικηφόρο αγώνα» και «ισχυρή κυβέρνηση της Αριστεράς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης