Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κλειστά κρατά τα χαρτιά της η Kωνσταντοπούλου για το πολιτικό της μέλλον - Συναντήθηκε με την πρωθυπουργό

Κλειστά κρατά τα χαρτιά της η Kωνσταντοπούλου για το πολιτικό της μέλλον - Συναντήθηκε με την πρωθυπουργό
Η Πρόεδρος της Βουλής δεν αποκάλυψε αν θα προχωρήσει σε ίδρυση νέου κόμματος έως την καταληκτική ημερομηνία για τις εκλογές
Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικά με το πολιτικό της μέλλον καθώς απέφυγε να διευκρινίσει οτιδήποτε και στη διάρκεια της συνάντησης της με την Πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου.
Στη συνάντηση των δύο γυναικών, που έγινε πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της Προέδρου της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε σε σχετική ερώτηση ότι «θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνο».
Η Πρόεδρος της Βουλής δεν αποκάλυψε αν θα προχωρήσει σε ίδρυση νέου κόμματος έως την καταληκτική ημερομηνία για τις επερχόμενες εκλογές, λέγοντας απλά ότι θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις της πριν τις κάλπες, κι όχι απαραίτητα πριν τη διορία του Αρείου Πάγου.
Απέφυγε ακόμη και να απαντήσει σχετικά με τη δήλωση χθες του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, περί συνεργασίας των δύο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο της Πρωθυπουργού, κατά τη συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, η Πρόεδρος της Βουλής, αφού συνεχάρη την Πρωθυπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων της, την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Βουλής κατά το προσεχές διάστημα και ιδιαιτέρως για την προγραμματισμένη για την προσεχή εβδομάδα σύγκληση της «Βουλής των Εφήβων».
Η Πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής και δήλωσε, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ότι εάν και οι λοιπές υποχρεώσεις της το επιτρέψουν, θα παραστεί στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης