Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για «καταστρατήγηση της θεσμικής και συνταγματικής τάξης» κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ζ. Κωνσταντοπούλου

Για «καταστρατήγηση της θεσμικής και συνταγματικής τάξης» κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ζ. Κωνσταντοπούλου
Η ΠτΒ ανέμενε τηλεφώνημα του Πρ. Παυλόπουλο στις 9:00, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να επικοινωνεί μαζί της στις 11:30
Την έντονη διαμαρτυρία της εξέφρασε σε τηλεφωνική επικοινωνία που πριν από λίγα λεπτά η πρόεδρος της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο.
Όπως αποκαλύπτει το bankingnews.gr η κα Κωνσταντοπούλου διαμαρτυρήθηκε στον Π. Παυλόπουλο για την «καταστρατήγηση της θεσμικής και συνταγματικής τάξης, καθώς για τις δρομολογημένες εξελίξεις δεν ενημερώθηκε από τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ βεβιασμένα δρομολογήθηκε η ανάθεση διερευνητικής εντολής, χωρίς να έχει προηγηθεί, όπως επιβάλλεται από το Σύνταγμα, η γνωστοποίηση από πλευράς προέδρου της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσει μετά τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις των κομμάτων της Βουλής».
Η κα Κωνσταντοπούλου επρόκειτο να εκδώσει και σχετική ανακοίνωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του bankingnews.gr ανέμενε τηλεφώνημα του Πρ. Παυλόπουλο στις 9:00, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να επικοινωνεί μαζί της στις 11:30.

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης