Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Στηρίξτε τη διαδικτυακή κίνηση που ζητά πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου

Βενιζέλος: Στηρίξτε τη διαδικτυακή κίνηση που ζητά πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τη χαρακτηρίζει «καρικατούρα του Ιαβέρη» και κατηγορεί τον Τσίπρα ότι αδρανεί μπροστά στην πληθώρα των σφαλμάτων της
Δριμεία επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
O πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ μίας διαδικτυακής πρωτοβουλίας που ζητά την κατάθεση πρότασης μομφής εις βάρος της Κωνσταντοπούλου.
Υποστηρίζοντας ότι πίσω από την υποστήριξη της κ. Κωνσταντοπούλου κρύβεται μια τεράστια επιχείρηση συγκάλυψης ευθυνών και εξωραϊσμού μοιραίων προσώπων.
Συγκεκριμένα, ο Βενιζέλος κατηγορεί την πρόεδρο της Βουλής ότι ασχολείται ιδιαίτερα θερμά με εσωκομματικά θέματα, ή προωθεί πολιτικές στο όνομα της προγραμματικής καθαρότητας του κόμματός της που αντιβαίνουν στις θέσεις της κυβέρνησης και σε νόμους πρόσφατα ψηφισμένους από τη συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το θεσμικό ρόλο που έχει αναλάβει.
Επίσης, τη χαρακτηρίζει καρικατούρα του Ιαβέρη, επειδή περιφέρεται εκστομίζοντας χυδαίες ύβρεις και κούφιες απειλές.
Στρέφεται και κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως αδρανεί, για το γεγονός πως ενώ ο ίδιος, εσφαλμένα, την πρότεινε για τη θέση της Προέδρου, τώρα δεν αντιδρά μπροστά στο πλήθος σφαλμάτων στα οποία έχει υποπέσει η κ. Κωνσταντοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης