Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά για το μεταναστευτικό - Κριτική Παυλόπουλου στην Ε.Ε.

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά για το μεταναστευτικό - Κριτική Παυλόπουλου στην Ε.Ε.
Η βουλευτής της ΝΔ επισκέφτηκε τον κ. Παυλόπουλο προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που αφορούν την αυξημένη ροή μεταναστών
Η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά όσον αφορά το μεταναστευτικό, δήλωσε η βουλευτής τη Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, απευθυνόμενη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Η βουλευτής της ΝΔ επισκέφτηκε τον κ. Παυλόπουλο προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που αφορούν την αυξημένη ροή μεταναστών.
Η κ. Μπακογιάννη, όπως τόνισε, ανέλαβε πρωτοβουλίες για το ζήτημα και εξέφρασε την μεγάλη της ανησυχία για τις αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές.
«Η πολύ μεγάλη μου ανησυχία μετά και τη Σάμο με φέρνει εδώ.
Φοβάμαι ότι χάνονται πόροι για το μεταναστευτικό.
Έτσι αναλάβαμε πρωτοβουλία με την πολιτική επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης ώστε να μην χαθούν πόροι και υποδομές από χρηματοδότηση που μπορούμε να λάβουμε. Μπορεί να δοθεί και η κατάλληλη τεχνογνωσία στην κυβέρνηση για το ζήτημα.
Επίσης πήραμε πρωτοβουλία με Ελληνοαμερικανούς να βοηθήσουν με δωρεές στο πρόβλημα» επεσήμανε η κυρία Μπακογιάννη.
Ο κ. Παυλόπουλος χαρακτήρισε άνευ προηγουμένου την κατάσταση στα ελληνικά νησιά και τόνισε ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
Ο κ. Παυλόπουλος αναγνώρισε τις αδυναμίες και τις ελλείψεις της Ελλάδας σε αυτό τον τομέα, ωστόσο άσκησε κριτική στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης