Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μηλιός: Το παράλληλο νόμισμα και τα IOUs δεν είναι ταμπού – Καταστροφική ενδεχόμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

Μηλιός: Το παράλληλο νόμισμα και τα IOUs δεν είναι ταμπού – Καταστροφική ενδεχόμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ
Όσον αφορά την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, το στέλεχτο του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ήταν πάντα μια εξαιρετικά ισχυρή προσωπικότητα που υπερασπιζόταν τις απόψεις της
Η διάσπαση θα ήταν καταστρποφική για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κόσμο του προειδοποίησε ο Γιάννης Μηλιός, πρώην επικεφαλής οικονομικής πολιτικής του κόμματος.
«Πρέπει να κάνω το παν για να διασφαλίσουμε την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο κ. Μηλιός, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
«Η ψυχή, το πρόγραμμα, οι ιδέες, οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνούν με την πολιτική στην οποία έχει οδηγηθεί να συνομολογήσει η κυβέρνηση» δήλωσε ο Γιάννης Μηλιός.
Tο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει οδηγήσει τον εαυτό της να εξυπηρετεί σε ένα βαθμό τα συμφέροντα της ολιγαρχίας.
Σε ερώτηση για το παράλληλο νόμισμα ή τη λύση των IOU, ο ίδιος σημείωσε ότι δεν πρέπει να έχουμε κανένα «ταμπού», όταν τίθεται θέμα επιβίωσης.
Όσον αφορά την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ήταν πάντα μια εξαιρετικά ισχυρή προσωπικότητα που υπερασπιζόταν τις απόψεις της.
"Έχει πετύχει σημαντικά πράγματα και δεν πρέπει να την απαξιώνουμε.
Έχει καταφέρει να κάνει τη βουλή ένα όργανο το οποίο δεν είναι απλώς διεκπαιρεωτικό, αλλά μπορεί να έχει σημαντικό πολιτικό ρόλο ως έκφραση της εθνικής αντιπροσωπείας", τόνισε ο κ. Μηλιός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης