Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση - Καταθέτει πρόταση για βελτιώσεις της συμφωνίας έως τη Δευτέρα

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση - Καταθέτει πρόταση για βελτιώσεις της συμφωνίας έως τη Δευτέρα
Ο επικεφαλής του Ποταμιού άσκησε επίθεση στους συνωμότες της δραχμής που, όπως εξήγησε, κρύφτηκαν πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και πήραν καρέκλες
Κύριε Τσίπρα... Δεν νοείται να κρατάτε στην κυβέρνηση όσους σας καταψηφίζουν, διεμήνυσε από το βήμα της βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, βάλλοντας κατά της στάσης συγκεκριμένων υπουργών της κυβέρνησης.
"Σήμερα καταψηφίζουν την πρόταση του Τσίπρα, αλλά κρατάνε τις καρέκλες και τα προνόμια... Υπάρχει πολύ θράσος σε αυτή τη χώρα", κατήγγειλε ο κ. Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού άσκησε επίθεση στους συνωμότες της δραχμής που, όπως εξήγησε, κρύφτηκαν πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και πήραν καρέκλες.
Έπρεπε σήμερα να είμαστε όλοι εδώ, ανέφερε επίσης, για να επισημάνει πως "έπρεπε να είχαμε τον χρόνο και το θάρρος να πούμε γιατί φτάσαμε εδώ".
Απορώ με αυτούς που χλευάζουν τις ουρές των ΑΤΜ, τόνισε για να επισημάνει πως "Δεν είναι το χρήμα, αλλά είναι οι κόποι τους.
Πρέπει να ανοίξουν οι τράπεζες, τόνισε, εκφράζοντας την ανάγκη να "κλείσουμε τις πόρτες στους γραφειοκράτες, στις συντεχνίες, στα συμφέροντα για να μη σερνόμαστε από μνημόνιο σε μνημόνιο".
Επανάσταση σήμερα είναι να ξαναχτίσουμε τη δικαιοσύνη, την αξιοκρατία, να δώσουμε ευκαιρία στους νέους, να τονώσουμε την αγροτιά, σημείωσε για να προσθέσει πως η μάχη δεν είναι μόνο για αυτή τη χώρα.
Παλεύουμε να νικήσουμε τα παράσιτα, τους φοροφυγάδες, το λόμπι της δραχμής, τόνισε.
Ο κ. Θεοδωράκης απέκλεισε τα σενάρια συμμετοχής του Ποταμιού σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού, για να τονίσει πως το Ποτάμι θα παραμείνει η αντιπολίτευση των μεταρρυθμίσεων.
Ταυτόχρονα προανήγγειλε πως μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το Ποτάμι θα καταθέσει επίσημη πρόταση για βελτιώσεις στη συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης